Events

Bridge to Liberation

Sinds 2015 ben ik betrokken bij dit prachtige herdenkingsevenement. De eerste jaren als TV-producer en sinds 2019 als event producer. Ieder jaar organiseren wij op de derde vrijdag van september Bridge to Liberation aan de voet van de John Frostbrug in Arnhem — de voormalige Rijnbrug, die een brug te ver bleek — een spectaculaire beleving met dans, muziek, film en vuurwerk waarin persoonlijke verhalen over de impact van oorlog en de waarde van vrijheid centraal staan.


Kijk ook naar de andere events

Provincie Gelderland


Als event-producer en floormanager was ik medeverantwoordelijk voor het netwerkevent ‘Beleef in het Gelderland’ in opdracht van Provincie Gelderland, over het toeristische landschap in Gelderland.

De locatie was het prachtige monumentale DRU Industriepark.


100 jaar Gemeente Renkum


In opdracht van gemeente Renkum en samen met Bureau Kessel heb ik de inwoners van Renkum laten ontmoeten en verbinden in het kader van 100 jaar Gemeente Renkum.

Het programma voor en door inwoners van Renkum heb ik samen met Bureau Kessel en de gemeente ontwikkeld. Naast het programma hebben we alle techniek en faciliteiten verzorgd.


Special Olympics


Altijd een winnaar!

Nooit werd deze uitspraak zo intens beleefd als tijdens de Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022. Van 10-12 juni 2022 werden in de 14 Twentse gemeenten maar liefst 25 sporttoernooien georganiseerd en waren meer dan 6000 sporters, coaches en vrijwilligers actief die ons trakteerden op een onvergetelijk festijn.

Buro Bulter was verantwoordelijk voor de TV-registratie van de grote openingsceremonie en zelf was ik de showcaller van de openingsshow.

Net als bij de Olympische Spelen was het een onvergetelijke openingsceremonie in het FBK stadion in Hengelo.

Gasten als Kjeld Nuis en mr. Pieter van Vollenhoven woonden de opening bij. De presentatie was in handen van Erik Dijkstra en Gregory Sedoc.


Vrijheidsvuur


In opdracht van Wageningen45.nl mocht ik samen met Bureau Kessel in Wageningen, Stad der Bevrijding, een speciaal programma ontwikkelen en uitvoeren.

Op 4 en 5 mei 2020 heeft Wageningen laten zien dat het ook zonder de aanwezigheid van duizenden bezoekers en honderden estafettelopers, mogelijk is de bevrijding van ons land, 75 jaar geleden, op een emotionele en krachtige manier te herdenken.

Met een bijzonder programma ging Wageningen terug naar de essentie; impact maken in de leegte, in de stilte. Waarin de kwetsbaarheid van vrijheid en de symboliek van het Vrijheidsvuur centraal stonden en heel Nederland wist te raken

In de live-uitzending ‘Vuur van de Vrijheid’ op NPO1 zagen kijkers vervolgens een speciaal voor dit jubileumjaar gemaakte videomapping van Mr. Beam op Hotel de Wereld. Het programma ‘Vuur van de Vrijheid’ is door ruim 570.000 mensen live bekeken.

Voor Wageningen45.nl mocht ook ik in 2022 het Bevrijdingsfestival coördineren. Met meer dan 90.000 bezoekers hebben mensen genoten van 14 verschillende podia in de ‘Stad der Bevrijding’. Zie aftermovie.


Jouw project?


Wie weet staat jouw project hier binnenkort ook bij. Bel of mail me gerust voor een kennismaking.


Scroll naar boven