TV/Video

TV-producer sinds 2022

De Week van …


Omroep Gelderland zendt op vrijdag het wekelijkse actualiteitenprogramma ‘De Week van….’ uit. Vanuit de TV studio in Arnhem ontvangt presentator Klaas Drupsteen wekelijks wisselende gasten en publiek.

Dit maakt dat er een opnameleider in de studio nodig is om de ogen en oren van de regisseur op de vloer te zijn. Hiervoor word ik op regelmatige basis ingehuurd.


Zwarte Cross


Wat een feest. Vier dagen knallen op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Samen met 15 collega’s van Omroep Gelderland maken wij content, video’s, socials, nieuws, tv-uitzendingen over dit prachtige evenement.

Ik ben voor het derde jaar verantwoordelijk voor de gehele productie. Van catering tot overnachtingen, van planningen tot draaischema’s, aan niets ontbreekt het de collega’s. Alles voor een mooi resultaat.


Stichting Opkikker


Kerst vier je Samen! Daarmee organiseerde Omroep Gelderland een grote Statiegeldactie voor Stichting Opkikker. Heel Gelderland in actie voor het Goede Doel. En dat is gelukt.

Met een bedrag van meer dan € 30.000,- heeft Omroep Gelderland heel veel zieke kinderen 1 dag hun ziekte kunnen laten vergeten. De complete logistiek van deze actie viel onder mijn verantwoordelijkheid.


Video’s ‘Kameraadschap’ KMA


Namens Broekhuizen Communicatie mocht ik zes video’s produceren voor Defensie. Speciaal voor hun officiersopleiding hebben we zes themavideo’s gemaakt met als hoofdthema ‘Kameraadschap’.

De zorg voor figuranten, acteurs en diverse locaties maakt dat het lange hectische dagen waren. Maar we zijn wel op plekken geweest waar je als gewone burger niet zo snel komt. Vooral de draaidag op Texel was onvergetelijk.


Giro 555 actie voor Oekraïne


Op 7 maart 2022 organiseerden publieke en commerciële zenders een landelijke actiedag voor Oekraïne. Namens de NOS mocht ik meehelpen met de productie voor de LIVE-uitzending vanuit instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.

De hele dag zat het belpanel klaar om gulle gevers te woord te staan en de hele dag live op radio en tv en internet. De aanleiding is vreselijk, maar uniek om mee te mogen maken.


Jouw project?


Wie weet staat jouw project hier binnenkort ook bij. Bel of mail me gerust voor een kennismaking.


Scroll naar boven