Technische productie

KNRM Reddersgala

Elk jaar komen zo’n 600 gasten naar Grand Hotel Huis ter Duin voor een ‘avondje KNRM’. Een avond in een sfeervolle ambiance met Hollandse gezelligheid, met een zeer goed verzorgd diner, topentertainment, cabaret en inhoudelijke bijdragen. Het Reddersgala ademt klasse uit, maar heeft tegelijkertijd een geheel eigen karakter. Ongedwongen, ‘niets moet’, ons kent ons en tóch op topniveau. Een wonderlijke combinatie die door veel gasten bijzonder wordt gewaardeerd.

Tijdens het Reddersgala staat de vrijwillige redder van de KNRM centraal. Dit is zo en zal ook altijd zo blijven. Toch slaagt het productieteam (onder aansturing van KNRM zelf) er elk jaar in een dusdanig originele insteek te kiezen dat elk Reddersgala een nieuwe belevenis is. “Waarbij bij alles geldt dat het Reddersgala geen collecteavond is, maar een relatieavond”, zo stelt projectleider Edward Zwitser. “Wij zijn er niet op uit dat de gast aan het einde van de avond bedenkt dat hij te veel geld heeft uitgegeven; ons ideaal is dat hij bij de uitgang al besluit dat hij volgend jaar terug wil komen.”

Buro Bulter verzorgt al meer dan 15 jaar alle AV-techniek en ik ben de floormanager van het hoofdpodium.


Kijk ook naar andere technische producties

Triathlon Holten


Holten is het Triathlondorp van Oost Nederland. De internationale top is er 1x per jaar aanwezig. Met een klein team zet Buro Bulter zich ieder jaar in om de toeschouwers op locatie in Holten EN de vele TV-kijkers te voorzien van een mooie uitzending.

Door camera’s te plaatsen op strategische plekken EN door inzet van motards kunnen we alle drie de onderdelen – zwemmen, fietsen en hardlopen – mooi en compleet in beeld brengen.

Via RTV Oost en een online livestream hoeft men niets te missen van dit prachtige sportevenement. Naast het live registreren verzorgt Buro Bulter ook de montages en probeert daarmee iedereen te enthousiasmeren voor deze sport, want de sport moet de aandacht krijgen die het verdient.


Vuurwerkshow Arnhem


Toen gemeente Arnhem in 2023 besloot een vuurwerkverbod te hanteren wilden ze de inwoners van Arnhem toch trakteren op een show met vuurwerk, muziek en licht.

Samen met Bureau Kessel heeft Buro Bulter de hele show zowel inhoudelijk als technisch geproduceerd.


85 jaar Beekman Transport


Transportbedrijf Beekman trakteert zijn medewerkers 1x per 5 jaar op een spetterend feest. Voor de 4e keer was Buro Bulter verantwoordelijk voor zowel de techniek, de catering als het inhoudelijke programma.

De medewerkers van Beekman Transport hadden een onvergetelijke avond.


Jouw project?


Wie weet staat jouw project hier binnenkort ook bij. Bel of mail me gerust voor een kennismaking.


Scroll naar boven